Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Asfalt Şubesi tarafından yürütülen bölgedeki asfalt serimi çalışmalarını yerinde inceledi. Teknik ekipten bilgi alan Başkan Beyazgül, Şanlıurfa için 7 gün 24 saat mesaide olduklarını söyledi.
Asfalt çalışmalarının ardından resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir paylaşımda bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül: ''Mesai mefhumu gözetmeden çalışan personellerimizle bir araya geldik. Devam eden çalışmaları da yerinde inceledik. Mevcut yolları iyileştiriyoruz, otoyol konforunda yeni yol projeleri hazırlıyoruz.
Şehrimiz için 7 gün 24 saat mesaideyiz.'' ifadelerine yer verdi.
Öte yandan Şanlıurfalılar asfalt işlemleri biten yolu bu sabah itibariyle kullanmaya başladılar. https://youtu.be/X4Kb7cv7nS8


